De Perfecte Steak

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

De Perfecte Steak

Aantal stuks:
€--,--
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak?

Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit.
Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners.
Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses
van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren
van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van
een mini-slagerscursus uitbenen.

Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje?
Welk materiaal kun je het beste gebruiken - stalen koekenpan, grillpan, steakmes?
Wat is dry-aging? En hoe maak je zo’n ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?

Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen,
de top-5 beroemdste biefstukken - en hoe je die maakt - en favoriete adresjes.
Én, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel
van de ware steak: de allerbeste friet.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
karbonade (6) | verjaardag (6)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »