Het Perfecte Varken

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Het Perfecte Varken

Aantal stuks:
€--,--
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het varken is onmiskenbaar bezig met een come-back. Een nieuwe generatie chefs
heeft het varken herontdekt. Procureur, buikspek en huisgemaakte worst staan
prominent op de menukaart van trendy restaurants. In plaats van anonieme
smakeloze treurlapjes uit de supermarkt kan de (thuis)kok kiezen uit een groeiend
aanbod van goede kwaliteit varkensvlees van welopgevoede dieren.

Culinair journalist Marcus Polman sprak met tientallen boeren, chefs en slagers
in binnen-en buitenland om te onderzoeken wat er komt kijken bij het bereiden
van zo’n superieur stuk varkensvlees.
Hoe bereid je perfecte karbonade? Hoe maak je in drie eenvoudige stappen een
zelfgemaakte braadworst? Wat zijn de lekkerste delen van het varken? Met welke
kooktechnieken maak je die het beste klaar? Wat kun je allemaal doen met
varkensreuzel? Waar koop je ‘eerlijk’ varkensvlees? En wat moet je weten over
pancetta, lardo en ander spek? Vragen waarop het ‘Het Perfecte Varken’ definitieve
antwoorden geeft.

Met 25 klassieke varkensrecepten. Van karbonade tot eigengemaakte slavink.
Van geroosterd speenvarken tot ribstuk uit de oven. Inclusief een beginnerscursus
Charcuterie voor thuis met duidelijke stappenplannen voor het zelf maken van een
paté of gedroogde worst.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »