Rubia cote de boeuf (Spaans)

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Rubia cote de boeuf (Spaans)

0 In aantal stukken gesneden: 0
In aantal grams: 0
€5,50
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Op voorraad


Cote de boeuf
(ribstuk) van het smaakvolle Rubia rund, uit Galicië (Spanje).
Heeft een goede vetdooradering en mede daardoor een heel eigen, authentieke volle smaak.
Is minimaal 4 tot 6-7 weken gerijpt in onze dry age rijpkast; dit verzacht het vlees en
geeft een optimale smaakervaring!
Eigen rechtstreekse import.

De cote de boeuf wordt schoongemaakt en gekruid met gekneusde peper en grofzeezout.
Het vetrandje kunnen wij voor u in blokjes snijden en deze kunt u uitbakken tot heerlijke
knapperige kaantjes (en ze zijn meestal eerder op dan het vlees). Geeft u dit gerust aan
verderop in het bestelproces.

Prijs per 100 gram E 4,95.

Te bestellen vanaf ca. 1 kilo (gemiddeld adviseren wij doorgaans
een gewicht van circa 400-500 gram per persoon, dit is inclusief been).

Indien niet (voldoende) op voorraad, belt/mailt u gerust even
naar de slagerij voor de huidige beschikbaarheid.


dryageing | dry aged

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »