Rubia rund (gerijpt) Slagerij De Leeuw | Amsterdam

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg
Stel hier uw budget in
Prijs
 

Rubia rund
Een bezoek aan de Spaanse 3-sterrenkok Martin Berasategui leidde ons naar zijn vriend, die volgens onze strenge selectiecriteria de beste hele ruggen van het Rubia rund voor ons uitzoekt in Galicië, noordwest-Spanje.

Het grootste deel van het jaar brengen deze runderen buiten door,
waar ze zich tegoed doen aan gras, klaver en kruiden; alleen in de winter worden ze bijgevoerd.

Het roodbonte Rubia rund kenmerkt zich door een fijne vetdooradering wat een karaktervolle smaak geeft; wat ons betreft het meest ultieme Europese ras.

We importeren deze ruggen van de Rubia Gallega in de been, zodat we u een côte de boeuf als ook een entrecote, ribeye en de haas kunnen aanbieden.




1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »