Import


Door ruim 50 jaar ervaring en pionieren in Europa hebben wij exclusieve producten in het assortiment, zoals vlees uit Spanje en het Franse Bresse-gevogelte. Tijdens zoektochten leggen we contact met de beste producenten en (lokale) tussenpersonen. Zij hanteren zonder concessies onze strenge criteria en weten dat wij alleen genoegen nemen met het allerbeste en smaakvolste vlees.
 
We importeren zelf rechtstreeks:
- Rubia rund uit Galicië, Spanje
- ternera (ouder kalf van het Rubia rund, minimaal 10 maanden oud) uit Galicië, Spanje
- zuiglam en zuiggeit uit Castilië, noordwest-Spanje
- vers Iberisch varkensvlees en speenvarkens uit Salamanca, Spanje
- diverse hammen: diverse soorten jamon ibérico (Blazquez), paleta ibérico (schouder) en jamon serrano uit Spanje
- vers brood uit Parijs: pain Max Poilâne
- salami’s en hammen uit Italië
- de verfijnde Cipriani pasta's en sauzen uit Italië
- olijfolie uit Toscane en Umbrië, Italië en uit Spanje
- lomo, chorizo, salchichon en cecina de Léon uit Spanje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »