Varkensvlees | Slagerij De Leeuw Amsterdam

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Iberischvarken 
We importeren rechtstreeks Ibérico, een zwartpootvarken (pata negra) van het Iberische ras, dat in Spanje de laatste 3 maanden van zijn bestaan ‘del campo’ tussen de eikenbomen wordt afgemest. De van nature vrij eiwitrijke eikels zorgen voor zeer karakteristiek vlees. Goed vetdooraderd,  waardoor het zachter en smaakvoller is. Op authentieke wijze maken we hiervan ook zelf onze gekookte pata negra ham, dat ten minste 5 à 6 weken productietijd vergt.

Daarnaast betrekken we rechtstreeks uit Spanje kleine speenvarkens (cochinillos), een ware delicatesse voor de liefhebber.

Van het Limburgs kloostervarken maken we diverse verse worstsoorten, gekookte achterham en andere vleeswaren zoals casselerrib, bacon, dobbelsteentjesspek etc.






Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »