bouillon magazine | cadeautip | Slagerij De Leeuw Amsterdam
Bouillon! magazine
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Dit is helaas de aller-allerlaatste uitgave van bouillon magazine, zomernummer 75.
Na zo'n 20 jaar ieder kwartaal een mooi magazine met breed uiteenlopende, journalistieke artikelen te hebben gemaakt, stoppen Anka en Will Jansen ermee... Bestellen dus!
bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine in boekvorm, dat 4x per jaar verschijnt,
en waar Slagerij De Leeuw al jaren ambassadeur van is.
Eten en drinken en alles daaromheen; het is doodgewoon cultuur.
Elk land heeft daarin zijn eigen gewoonten en uitdrukkingen.
Bouillon! probeert de gastronomie te linken met andere culturele expressies
zoals geschiedenis, literatuur, fotografie, filosofie, muziek en culturele antropologie.
In helder en vaak eigenzinnig geschreven artikelen van bekende Nederlandse
en Belgische culinaire journalisten brengt bouillon! onder meer:
- interviews met binnen- en buitenlandse topkoks
- literatuurstudies, die altijd met eten te maken hebben
- reportages over kunst in de gastronomie
- zoektochten naar zeezout, kastanjes en chocolade etc.
- de geschiedenis achter kaviaar, tepanyaki of de aardappel
- verhalende reisverslagen
CADEAU TIP!