Texelse lamsbout 'Wellington' | Slagerij De Leeuw Amsterdam

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Texelse lamsbout 'Wellington' (ca. 4 pers.)

Aantal stuks:
€65,00
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad


UITSLUITEND OP BESTELLING!

Texelse lamsbout 'Wellington', met gehakt/duxelles (paddenstoelenmengsel) en spek, in korstdeeg.
Bereid -rechtstreeks uit de koelkast- in een voorverwarmde oven van 190 graden Celsius,
tot de kerntemperatuurmeter 54 graden aangeeft. Daarna buiten de oven ca. 5-10 minuten laten
rusten op een houten snijplank alvorens aan te snijden (niet afgedekt).
Tip: serveer met een van onze heerlijke homemade sauzen.

Prijs E 65,- per stuk, ca. 500 gram lamsbout (ca. 4 personen).

Dit gerecht staat in ons Paasmenu, alleen op bestelling: 020 623 02 35.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »