Cote de boeuf (Galicisch rund), dry-aged | Slagerij De Leeuw Amsterdam
Cote de boeuf (Galicisch rund)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
#ageyourowncote
Attentie: te bestellen vanaf 1,5 kilo
Cote de boeuf (ribstuk) van Galicisch rund; rechtstreekse import uit Spanje.
Heeft een goede vetdooradering en mede daardoor een heel eigen, authentieke volle smaak.
Is minimaal 4 tot 7/8 weken gerijpt in onze dryage rijpkast; dit verzacht het vlees en
geeft een optimale smaakervaring!
Eigen rechtstreekse import.
De dryaged cote de boeuf wordt na het wegen schoongemaakt en gekruid met gekneusde peper en grofzeezout.
Het vetrandje kunnen wij voor u in blokjes snijden en deze kunt u uitbakken tot heerlijke
knapperige kaantjes (en ze zijn meestal eerder op dan het vlees). Geeft u dit gerust aan
verderop in het bestelproces.
Prijs per 100 gram E 6,95.
Te bestellen vanaf 1,5 kilo (gemiddeld adviseren wij doorgaans
een gewicht van circa 400-500 gram per persoon, dit is inclusief been).
Indien online 'Niet op voorraad', belt u gerust naar de slagerij
voor de huidige beschikbaarheid of een alternatief: 020 623 02 35.
dryageing | dry aged #rubia gallega #rubiagallega