Cote de boeuf (Galicisch rund), dry-aged | Slagerij De Leeuw Amsterdam
Cote de boeuf (Galicisch rund)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
#ageyourowncote
Attentie: te bestellen vanaf 1,5 kilo
Cote de boeuf (ribstuk) van Galicisch rund; rechtstreekse import uit Spanje.
Heeft een goede vetdooradering en mede daardoor een heel eigen, authentieke volle smaak.
Is minimaal 4 tot 7/8 weken gerijpt in onze dryage rijpkast; dit verzacht het vlees en
geeft een optimale smaakervaring!
Eigen rechtstreekse import.
De cote de boeuf wordt schoongemaakt en gekruid met gekneusde peper en grofzeezout.
Het vetrandje kunnen wij voor u in blokjes snijden en deze kunt u uitbakken tot heerlijke
knapperige kaantjes (en ze zijn meestal eerder op dan het vlees). Geeft u dit gerust aan
verderop in het bestelproces.
Prijs per 100 gram E 6,95.
Te bestellen vanaf 1,5 kilo (gemiddeld adviseren wij doorgaans
een gewicht van circa 400-500 gram per persoon, dit is inclusief been).
Indien online 'Niet op voorraad', belt u gerust naar de slagerij
voor de huidige beschikbaarheid of een alternatief: 020 623 02 35.
dryageing | dry aged #rubia gallega #rubiagallega