Age your own cote! | Slagerij De Leeuw Amsterdam

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg
Stel hier uw budget in
Prijs
 


AGE YOUR OWN COTE!

Age your own cote bij Slagerij De Leeuw Amsterdam


Age your own cote @ Slagerij De Leeuw Amsterdam

Bestel uw eigen cote de boeuf, ternera of veau - vanaf minimaal 3 tot maximaal 5 ribben - en laat deze
zo lang in onze dry age kast rijpen als u wenst, van minimaal 3 tot maximaal 8 weken.
Binnen deze termijn kunt u uw cote naar wens in meerdere delen laten opsnijden.

Uw cote krijgt uw persoonlijke label
en Arno snijdt graag voor u op ieder moment naar wens een deel voor u af.
Zo bent u verzekerd van de beschikbaarheid van uw optimaal gerijpte ribstuk (een fijn idee, zeker met de feestdagen voor de deur!)

Attentie: uitsluitend persoonlijk in de slagerij of telefonisch te bestellen (niet via de webshop).
Bel Arno voor meer info op 020 623 02 35!


_______________________________________________________________________________________________________



1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »