Spaanse Castellan zuiglamsrollade | Slagerij De Leeuw, Amsterdam

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Spaanse Castellan zuiglamsrollade

0 In aantal stukken gesneden: 0
In aantal grams: 0
€6,95
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Op voorraad


Rollade
van het meest zachte en smaakvolle, door ons rechtstreeks uit Spanje geïmporteerde zuiglam
van het ras Castellan. Afkomstig van oeroude weidegronden vol grassoorten en kruiden
op de hoogvlaktes van Castilië, noordwest-Spanje. Het zuiglam is uitsluitend met moedermelk gevoed
en is maximaal 30 dagen oud. Het is van de beste kwaliteit en heeft een bijzondere, kenmerkende smaak.

Prijs E 6,95 per 100 gram.

Bereidingsadvies
Ons bereidingsadvies:
Het vlees goed op kamertemperatuur laten komen (kan paar uur van tevoren uit de koelkast worden gehaald).
Bestrooien met gekneusde peper en zeezout naar wens.
Rondom aanbraden op middelmatig vuur in de bruin bruisende roomboter.
Daarna verder garen in een voorverwarmde oven van 90 graden Celsius, totdat een kerntemperatuur is bereikt van 70 graden Celsius.
Zuiglamsrollade moet gaar zijn, vandaar adviseren wij een kerntemperatuur van 70 graden Celsius
(liever 72 dan 68). Heeft u een kerntemperatuurmeter? Deze kunt u bij ons in de slagerij verkrijgen
of via deze webshop.
Afhankelijk van het exacte gewicht van uw rollade (bijv. 1 kilo voor 4 personen) zou dat bij een
oventemperatuur van ca 90 graden ongeveer een uur zijn. Dit kan afwijken, afhankelijk van uw oven,
en of de rollade op kamertemperatuur is alvorens u start met bereiden.
Heeft u een kerntemperatuurmeter? Deze kunt u bij ons in de slagerij verkrijgen of via deze webshop.

Indien online 'Niet op voorraad', belt u even met de slagerij voor de
huidige beschikbaarheid of het alternatief van vandaag: 020 623 02 35.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »