Bezorging & afhalen


Afhalen in de slagerij (Utrechtsestraat 92, 1017 VS Amsterdam-C, T 020 6230235)

is mogelijk van dinsdagmiddag tot en met zaterdag; zie de contactpagina voor onze openingstijden.
Indien u voor afhalen kiest, vermeld altijd de gewenste afhaaldatum en tijdstip in het vakje ‘Opmerkingen’ in het betaalproces plus als afleveradres: Utrechtsestraat 92, Amsterdam.

Gekoelde bezorging geschiedt door PostNL.

Ons advies is een dag voordat u het vlees wilt bereiden, uw bestelling te laten bezorgen.

Bezorging via PostNL | handlings- en verzendkosten E 6,95 per pakket (tot 30 kg)
Minimum orderbedrag E 50,-

Bezorging via PostNL geschiedt op woensdag tot en met vrijdag.
Op maandagen, dinsdagen, en op feestdagen wordt niet bezorgd, en uit voorzorg niet op zaterdag indien verzending via Postnl.
U kunt bij het afrekenen in het vakje ‘Opmerkingen’ aangeven welke datum u wilt laten afleveren. Dat is volgens onderstaand schema mogelijk als u voor 11:00 uur uw bestelling heeft geplaatst. Hierna geplaatste bestellingen komen dan nog een dag later (volgens schema). 
Het exacte tijdstip is afhankelijk van PostNL: via hun websites kunt u na het invoeren van de track&trace/barcode van uw pakket, deze volgen en specifiekere afleverinformatie zien. Deze code ontvangt u in de bevestigingsemail wanneer een pakket wordt verzonden. Uw e-mailprovider moet deze e-mails wel toestaan, let u erop dat deze niet in uw spambox terechtkomen. In heel spaarzame gevallen is het mogelijk dat het pakket een dag vertraging bij PostNL oploopt, echter de koeling en verpakking is daarop berekend.

Bestelling op                                 Levering op
zaterdag t/m dinsdag voor 11:00    woensdag
woensdag voor 11:00                     donderdag
donderdag voor 11:00                    vrijdag
vrijdag voor 11:00                           zaterdag* of dinsdag*
* niet gekoelde producten

Gekoeld verpakt
Uw vlees wordt gevacumeerd en de bestelling is zorgvuldig verpakt in isolatieverpakking (tempex) met toegevoegde koelelementen en/of droogijs, zodat alles voldoende gekoeld blijft tijdens transport. Het blijft op de juiste temperatuur en is zodoende in goede conditie bij aflevering. Bij warme weersomstandigheden wordt de koeling aangepast of in overleg gekozen voor een andere verzendmethode.

Verpakking

Ga bewust om met verpakkingsmateriaal. U kunt de blauwe koelelementen hergebruiken. Mocht u binnenkort (weer) in de slagerij komen, dan kunt u altijd deze koelelementen inleveren voor hergebruik. Bij voorbaat hartelijk dank!

Retourneren
Wilt u uw bestelling na aflevering direct controleren en gekoelde producten in de koelkast plaatsen?
Indien u hierover vragen heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk ons per omgaande te bellen op 020 623 02 35 of direct te emailen voor overleg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »