Valentijnsdag | Slagerij De Leeuw Amsterdam | traiteur & deli

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg
Stel hier uw budget in
Prijs
 

Valentijnsdag Slagerij De Leeuw Amsterdam

TASTY VALENTINE!


Donderdag 14 februari willen wij jou wel adviseren als je jouw (aanstaande) geliefde
wilt verwennen op Valentijnsdag! (Culinair gezien dan...)

Enkele suggesties van de chefkok en de slager:

- wortel/paprikasoep, een heerlijke warming-up

- twee Valentijnsharten van eendenlever, spekkoek en gelei van granaatappel en framboos

- truffelpannacotta met groene asperge en hart van wintertruffel

- paté en croûte; gevogeltepaté met EKO-kip, pistache, bergspeck, tong en portgelei

- Tortel♥︎duif: Imperial duif uit de Anjoustreek, erbij een briouat met stoof van de
   boutjes, erbij jus met ras el hanout

- EKO-kipfilets 'en demi-deuil' - hart van twee filets met zwarte wintertruffel onder de huid;
  voor u gevacumeerd met roomboter aan de onderkant, dus gemakkelijk op lage temperatuur te garen in de oven (ca. 3 uur op 65 graden Celsius).

- BREAKFAST in bed

- 'love me tender'loin (ossenhaas) van het Spaanse Rubia rund

- lover's steak, entrecote van bijvoorbeeld (Japans) wagyu, Rubia of ternera

- een bordje Cipriani pasta met verse wintertruffel en een dagvers eitje
(recept hieronder* - u weet vast al, dat er in verse truffels een sensuele lokstof zit, het feromoon, die de onderlinge aantrekkingskracht positief beïnvloedt...)

In onze vitrine vindt u een nog veel uitgebreider aanbod, amuses, voor- & hoofdgerechten.
Ook voor vislovers of vegetarische Valentines!


U kunt onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten houden om te zien wat
Denis en Florian 14 februari met liefde voor je hebben gemaakt!


Recept Cipriani pasta, dagvers ei en verse wintertruffel:
 


Slagerij De Leeuw wintertruffel ei pasta cipriani

Helaas... het witte truffelseizoen is ten einde.
Maar loopt het water u in de mond bij het zien van deze foto?
Haal dan bij ons heerlijke verse zwarte wintertruffel en verras haar/hem
met dit snelle en simpele, maar ó
zo delicate gerecht!

Kook fijne Cipriani-pasta slechts 1-2 minuten en maak een nestje op voorverwarmde borden.
Rasp er verse Parmezaanse kaas overheen. Leg een kakelverse scharreleidooier op het pastanestje
en schaaf er ruim verse wintertruffel overheen.
Neus erboven en geniet!
Alle ingrediënten, ook dagverse eitjes, bij ons verkrijgbaar.


Disclaimer:
U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor het verdere verloop van de avond.
 

_________________________________________________________________________________


1 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »