Import
RECHTSTREEKSE IMPORTEN
Door meer dan 50 jaar ervaring en pionieren in Europa hebben wij exclusieve producten in het assortiment, zoals vlees uit Spanje en het Franse Bresse-gevogelte. Tijdens zoektochten leggen we contact met de beste producenten en (lokale) tussenpersonen. Zij hanteren zonder concessies onze strenge criteria en weten dat wij alleen genoegen nemen met het allerbeste en smaakvolste vlees.
We importeren zelf rechtstreeks:
- Galicisch rund, Spanje
- ternera (ouder kalf van Galicisch rund, minimaal 10 maanden oud), Spanje
- zuiglam en zuiggeit uit Castilië, noordwest-Spanje
- vers Iberisch varkensvlees uit Salamanca (van het huis 'Blazquez') en speenvarkens uit Segovia, Spanje
- gerijpte hammen: diverse soorten jamon ibérico en paleta ibérico (schouder) van het huis 'Blazquez' en jamon serrano uit Spanje
- iedere woensdag vers desembrood uit Parijs: pain Max Poilâne
- salami’s en hammen uit Italië
- de verfijnde Cipriani pasta's en sauzen uit Italië
- olijfolie uit Toscane en Umbrië, Italië en uit Spanje
- lomo, chorizo, salchichon (Blazquez) en cecina de Léon uit Spanje.