___________________________________________________________________________________________________________
KERSTBROCHURE | CHRISTMAS BROCHURE SLAGERIJ DE LEEUW
Culinaire inspiratie nodig voor de feestdagen?
Blader dan online door onze kerstbrochure!
Ieder jaar bieden wij voor de Kerstdagen en Oud & Nieuw een extra assortiment smaakvolle vlees-
en traiteurgerechten. Door u zelf te bereiden, maar ook kant-en-klaar, om zo te serveren of alleen nog te verwarmen.
Amuses, voorgerechten (vlees/vis/vegetarisch), soepen, hoofdgerechten, groenten, aardappelgerechten,
sauzen, fonds en garnituren. Zoals u van ons gewend bent: alle gemaakt door ons keukenteam!
Onze kerstspecial met culinaire suggesties voor de feestdagen verschijnt net als voorheen
digitaal en niet meer per post; wel zo duurzaam!
Vanaf dinsdag 3 december liggen er gedrukte exemplaren in de winkel ter inzage.
U kunt alle gerechten bekijken op onze KERSTPAGINA.
De uitgebreide kookaanwijzingen van ieder gerecht en passende wijnsuggesties
kunt u daar straks ook vinden.
___________________________________________________________________________________________________________
THANKSGIVING 28 NOVEMBER
TURKEY | KALKOEN | THANKSGIVING in the week of 28 November and the 1st week of December
Organic French Bresse A.O.C. and free range French farm and Italian turkeys, homemade side-dishes & sauces
* UPDATE THANKSGIVING ORDERS *
FOR LAST-MINUTE TURKEY ORDERS WE KINDLY ASK YOU NOT TO CALL THE BUTCHER SHOP
BUT SEND AN EMAIL INCLUDING YOUR PHONE NUMBER TO
[email protected] AND WE CALL YOU BACK A.S.A.P.
Thank you for your understanding!
___________________________________________________________________________________________________________
DE EERSTE WITTE TRUFFELS VAN HET SEIZOEN
Wij hebben weer de eerste witte truffels van het seizoen binnen! Ze zijn al goed geurend,
heerlijk vers geschaafd over uw risotto, pasta of roerei.
Ook hebben we weer verse najaarstruffels en verse cèpes (zolang de voorraad strekt).
Tot zo! slagerijdeleeuw.nl/truffel
___________________________________________________________________________________________________________
HET WILDSEIZOEN IS BEGONNEN!
Het wildseizoen start als eerste met de augustuseendjes (schiet- of kooi-eendjes).
Vanaf 14 oktober start het officiële wildseizoen met de wilde grijspootpatrijs,
fazant en Hollandse haas (hazenrug).
Vanaf ongeveer begin november volgen hertenkalf, ree (reezadel), wildzwijn;
merendeels afkomstig uit de Kroondomeinen in Nederland.
U kunt telefonisch bij ons bestellen (duur meestal 1 werkdag) - T 020 623 0235
* fazant (hen & haan) - vanaf deze week
* wilde grijspootpatrijs, beperkt verkrijgbaar - vanaf deze week
* roodpootpatrijs (tam)
* wilde eend
* haas - vanaf volgende week
* hert en ander wild - vanaf ongeveer begin november
* hertenbiefstuk - nu al in de slagerij op voorraad
KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT!
___________________________________________________________________________________________________________
KERSTBROCHURE | CHRISTMAS BROCHURE SLAGERIJ DE LEEUW
Onze kerstbrochure van 2023 kunt u nog online bekijken (klik op de foto).
Ieder jaar bieden wij voor de Kerstdagen en Oud & Nieuw een extra assortiment smaakvolle vlees-
en traiteurgerechten. Door u zelf te bereiden, maar ook kant-en-klaar, om zo te serveren of alleen nog te verwarmen.
Amuses, voorgerechten (vlees/vis/vegetarisch), soepen, hoofdgerechten, groenten, aardappelgerechten,
sauzen, fonds en garnituren. Zoals u van ons gewend bent: alles is homemade!
___________________________________________________________________________________________________________
In de winkel bieden wij dagelijks een wisselend aanbod kant-en-klare amuses, voor-, hoofd- en bijgerechten.
Stap gerust eens vrijblijvend binnen of neem een kijkje op onze social media (zie bovenin deze pagina).
U bent van harte welkom!
Onze meest recente Paasmenu en onze laatste Kerstmenu's kunt u hier nog bekijken.