Slagerij De Leeuw Amsterdam | traiteur & delicatessen


Slagerij De Leeuw, inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken, is een kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel, al sinds 1966 gevestigd in de Utrechtsestraat.

 

Wij zijn een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. We hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt (dry ageing).
Wij bieden kwalitiatief hoogwaardig vlees, zoals wagyu- en Rubia Gallega-rund, ternera, Iberisch varken, Spaans zuiglam, wild, Bresse-gevogelte en verse truffels. Waarbij onze filosofie luidt: concessieloos van het goede, het beste, met de nadruk op smaak!

 

Onze professionele chefs bereiden in onze open keuken op hoog niveau amuses, voor- en hoofdgerechten, groenten en garnituren, voor zowel de carnivoor, de visliefhebber als de vegetariër. De mediterrane keuken is hierbij de rode draad. Rechtstreekse import van delicatessen en verschillende wijnen maken het assortiment compleet. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies aan onze klanten staan centraal.

 

“Yolanda en Fred de Leeuw hebben in 34 jaar onze slagerij rotsvast op de kaart gezet door hun constante zoektocht in het buitenland naar de beste producten. September 2000 heb ik het stokje van hen overgenomen. Als derde generatie uit een slagersfamilie was deze stap voor mij een onweerstaanbare uitdaging. In het midden van de slagerij is een open keuken geïntegreerd. Zo hebben onze klanten direct contact met de chefs en slagers en zien ze hoe alles vers wordt gemaakt.

Wij hopen ook u van onze smaakvolle producten te kunnen laten genieten.
U bent welkom in de slagerij of winkel 24/7 in onze uitgebreide webshop.
Arno's selectie, en vers voor u afgesneden, vers thuisbezorgd!”

Culinaire groet en graag tot ziens!

Arno Veenhof
en het team van Slagerij De Leeuw

ArnoVeenhof-SlagerijDeLeeuw


  Arno's selection Slagerij De Leeuw

_________________________________________________________________________________________Slagerij De Leeuw traiteur delicatessen Utrechtsestraat 92 Amsterdam

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »