Kant&klare Vaderdag-tips van de chef!

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Kant&klare Vaderdag-tips!

Aantal stuks:
€0,00
Incl. btw


VADERDAG ZONDAG 20 JUNI

Behoefte aan culinaire brunch- of dinertips voor Vaderdag?
Wij helpen je een beetje.

Onze culinaire suggesties van de chef voor Vaderdag zijn onder andere (zie de foto's hieronder):
- Vaderdagburger 'De Luxe'
- aspergemousse met zwarte wintertruffel (vegetarisch)
- fijngelaagde marbré van wagyutong, cecina de Leon, ganzenlever en madera
- yakitori kipspiesjes
- cannelloni met kalfsgehakt, paddenstoel, tomaat en mascarpone
- gepocheerde scholfilet, bospeen, zeekraal, sinaasappel, beurre blanc (weckpotje)
- frisse gazpacho (vegetarisch)
- zacht gegaard Spaans zuiglamsboutje met rozemarijn en tijm, in eigen jus
- de laatste verse asperges van het seizoen
- en meer...

Verder uiteraard van Arno's hakblok:
* dry-aged Rubia cote de boeuf / cote de ternera / cote de veau / Ibérico kotelet
* wagyuburgers, Black Angus burgers, Ibéricoburgers

Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod voor ontbijt, brunch, lunch en diner, voor vleesliefhebbers maar ook vislovers en vegetariërs; dus loop gerust binnen of bel 020 623 02 35 voor meer info of uw bestelling.

Een cadeaubon of age your own cote cadeaubon met een waarde naar keuze kan natuurlijk ook! Wij voorzien deze desgewenst graag van een persoonlijke tekst (met tekst tijdig bestellen, zonder persoonlijke tekst is in de slagerij verkrijgbaar).

_____________________________________________________________________________________________________________



Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »