Blanquette de veau traditionale (kalfsstoof) | Slagerij De Leeuw
Blanquette de veau (kalfsstoof)
€4,95
Incl. btw
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Blanquette de veau, traditionele Franse stoofschotel
van kalfsvlees met witte groenten in een witte roomsaus.
Heerlijk met gestoomde rijst of een van onze verfijnde Cipriani pasta's.
Prijs per 100 gram.
Verwarming:
Laat de zwarte ovenbak met blanquette op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 130 graden Celsius.
Verwarm de nog gesloten ovenbak (seal erop) ca. 25-30 minuten, met een ovenplaat eronder i.v.m. risico op eventueel lekken.
Serveer met bijvoorbeeld krieltjes, witte rijst of Cipriani pasta op voorverwarmd servies.
#kalfsblanquette #blanquette #blanquettedeveau #kalfsstoof #evergreensstoof #stoofgerecht #ragout