Blanquette de veau traditionale (kalfsstoof) | Slagerij De Leeuw
Blanquette de veau (kalfsstoof)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Blanquette de veau, traditionele Franse stoofschotel
van kalfsvlees met witte groenten in een witte roomsaus.
Heerlijk met gestoomde rijst of een van onze verfijnde Cipriani pasta's.
Prijs per 100 gram.
Dit gerecht staat in onze kerstbrochure.
Voor de feestdagen kunt u het bestellen en in de week voor kerst ophalen in de slagerij
(in de feestperiode kan dat niet via de webshop, maar belt u 020 623 02 35).
Verwarming:
Laat de zwarte ovenbak met blanquette op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 130 graden Celsius.
Verwarm de nog gesloten ovenbak (seal erop) ca. 25-30 minuten, met een ovenplaat eronder i.v.m. risico op eventueel lekken.
Serveer met bijvoorbeeld krieltjes, witte rijst of Cipriani pasta op voorverwarmd servies.
#kalfsblanquette #blanquette #blanquettedeveau #kalfsstoof #evergreensstoof #stoofgerecht #ragout











