Blanquette de veau traditionale (kalfsstoof) | Slagerij De Leeuw

Winkelmandje 0 product(en)
Uw winkelwagen is leeg

Blanquette de veau (kalfsstoof)

0 In aantal stukken gesneden: 0
In aantal grams: 0
€4,95
Incl. btw

Beschikbaarheid:
Op voorraad


Blanquette de veau
, traditionele Franse stoofschotel
van kalfsvlees met witte groenten in een witte roomsaus.
Heerlijk met gestoomde rijst of een van onze verfijnde Cipriani pasta's.

Prijs per 100 gram.

Verwarming:
Laat de zwarte ovenbak met blanquette op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 130 graden Celsius.
Verwarm de nog gesloten ovenbak (seal erop) ca. 25-30 minuten, met een ovenplaat eronder i.v.m. risico op eventueel lekken.
Serveer met bijvoorbeeld krieltjes, witte rijst
of Cipriani pasta op voorverwarmd servies.

#kalfsblanquette #blanquette #blanquettedeveau #kalfsstoof #evergreensstoof #stoofgerecht #ragout



Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »